Något snyggt till sonens bröllop

Nu är jag på jakt efter något snyggt att ha på mig till min sons bröllop. Han och Christine har varit tillsammans väldigt länge och har äntligen bestämt sig för att lova varandra trohet inför Gud genom en vigsel. Som mor är jag väldigt mån om att det ska gå bra för dem båda och att de väljer att gifta sig är jag säker på stärker banden mellan dem.

Som den internettant jag är har jag spanat runt på nätet efter snygga klänningar. Jag har kollat in både de stora klädföretagen och andra hemsidor. En hemsida jag stötte på var Klänning.net som snyggt och prydligt kategoriserat klänningar efter modell och årstid m.m. För att köpa klickar man sig bara vidare till den butik som erbjuder respektive klänning, mycket smidigt måste jag säga!

Jag har redan hittat några klänningar som jag kan tänka mig att ha på bröllopet, men jag vill suga på karamellen en stund till. Det är ju en gudomligt viktig dag och jag vill inte uppleva den med fel kläder på kroppen!